Tetőtől talpig.

MI VAGYUNK QUEENS

Mi vagyunk a Queens, és 20 éve a divatvilág legjobbjait és a legújabb trendeket hozzuk el neked. Állítsd össze outfited, tetőtől talpig egy helyen. Nap mint nap inspirációt nyújtunk neked vezető influencereinken, a közösségi médián és természetesen weboldalunkon keresztül, ahol több mint 18 000 termék vár rád raktáron. Itt olyan márkák széles választékát találod, mint például Nike, adidas, Puma, Vans, Reebok, Asics, New Balance, The North Face, Patagonia, Birkenstock, Veja és sokan mások. Rajtad múlik, hogy a minimalista darabokat vagy valami kifejezőbbet választasz, mindenkinek van valamink.

Különös figyelmet szentelünk saját márkánknak, a Queens Label-nek, ahol például megtalálható a Fytotherapy kollekció, ami nemcsak minden Maid rajongónak vagy a Queens Essentials kollekciójának kínál élettartam garanciával rendelkező pólókat, 20 különböző variánssal, női és férfi szabásvonalakkal, 100% pamutból, de emellett egy remek árat is.

Van kedvenc együttesed, énekeseid, tévéműsorod, film vagy művészed? Portfóliónk részeként széles választékban kínálunk licencelt termékeket pólóktól pulcsikig.