FAQ

  Hogyan tudom törölni a megrendelésemet?
  Ha √Ėn regisztr√°lt v√°s√°rl√≥, csak l√©pjen be a profilj√°ba, √©s v√°lassza ki a lemondani k√≠v√°nt megrendel√©st. Kattintson a jobb als√≥ sarokban l√©vŇĎ gombra. Egyetlen term√©ket is t√∂r√∂lhet a megrendel√©s√©bŇĎl. Abban az esetben, ha a megrendel√©s kifizet√©sre ker√ľlt, akkor ennek megfelelŇĎen visszat√©r√≠t√©st kap. Sajnos, ha vend√©gk√©nt adta le a rendel√©st, akkor az √ľgyf√©lszolg√°latunkkal kell felvennie a kapcsolatot, hogy seg√≠tsen √Ėnnek.
  Mikor érkezik meg a csomagom?
  A sz√°ll√≠t√°si idŇĎ az √Ėn √°ltal v√°lasztott szolg√°ltat√≥t√≥l f√ľgg. Itt ellenŇĎrizheti. Ha √ļgy gondolja, hogy csomagja elveszett, k√©rj√ľk, k√ľldj√∂n egy e-mailt.
  Mennyi idŇĎbe telik a p√©nzem visszafizet√©se/csere√°ru elk√ľld√©se, ha visszak√ľld√∂m az √°rut?
  Amint meg√©rkezik az √°ru a k√∂zponti rakt√°runkba, e-mail visszaigazol√°st k√ľld√ľnk Neked, √©s k√∂r√ľlbel√ľl 5 napon bel√ľl vissza fogjuk utalni a p√©nzt. A csere m√°r sajnos nem lehets√©ges. A term√©ket csak visszafizet√©sre van m√≥d visszak√ľldeni, a csere elj√°r√°s m√°r nem mŇĪk√∂dik. K√∂sz√∂nj√ľk meg√©rt√©sed. Ha azt szeretn√©d, hogy m√©g hivatalosabb legyen: ha a VevŇĎ a jelen SzerzŇĎd√©si Felt√©telek 8.2. pontja √©rtelm√©ben az el√°ll√°si jogot gyakorolja, az Elad√≥ k√∂teles legk√©sŇĎbb 14 (tizenn√©gy) napt√°ri napon bel√ľl megt√©r√≠teni a VevŇĎtŇĎl a Term√©khez kapcsol√≥d√≥ teljes √∂sszeget a VevŇĎnek az √©rt√©kes√≠t√©si szerzŇĎd√©sbŇĎl val√≥ kil√©p√©s√©re vonatkoz√≥ d√∂nt√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tva.
  A méretem elfogyott, mit kell tennem?
  A klasszikusok, mint p√©ld√°ul a Vans Old Skool, Adidas Superstar, stb.rendszeresen √ļjra felt√∂ltŇĎdnek. A pontos d√°tumokat nem tudjuk megmondani, a gy√°rt√≥t√≥l √©s a m√°rk√°t√≥l f√ľgg, de meg fognak jelenni az √öj term√©kek k√∂zt honlapunkon. Ami a t√∂bbi cipŇĎt √©s a limit√°lt kollekci√≥kat illeti, mint p√©ld√°ul a Consortium vagy a Vans kollabor√°ci√≥k, ezekre nincs restock. K√ľldd el nek√ľnk √°lmaid cipŇĎit, √©s megpr√≥b√°lunk aj√°nlani valami hasonl√≥t Neked.
  Meg szeretném reklamálni a vásárolt árut, mi ennek a folyamata?
  A reklam√°ci√≥ ugyan√ļgy mŇĪk√∂dik, mint a visszak√ľld√©s vagy a csere. Csak t√∂ltse ki a visszak√ľld√©si ŇĪrlapot, amelyet ITT tal√°l, √©s k√ľldje vissza az √°rut a visszak√ľld√©si c√≠m√ľnkre. A csomag k√©zhezv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl v√°laszt fog kapni. MindenrŇĎl e-mailben t√°j√©koztatjuk √Ėnt. Amennyiben a reklam√°ci√≥t elfogadjuk, a k√∂vetkezŇĎ kompenz√°ci√≥k k√∂z√ľl v√°laszthat: √ļj term√©k, utalv√°ny vagy visszat√©r√≠t√©s. Tov√°bbi inform√°ci√≥kat ITT tal√°l.
  Van ingyenes kiszállítás?
  Ha a v√°s√°rl√°s meghaladja a 50.000 Ft-ot, akkor a sz√°ll√≠t√°st mi √°lljuk. Ne felejtsd el hozz√°adni egy Crep Protect-et se az √ļj cipŇĎdh√∂z!
  Mikor lesz elk√ľldve a rendel√©sem?
  Term√©szetesen mindent megtesz√ľnk, hogy a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl elk√ľldj√ľk a rendel√©sed. Ha a megrendel√©st 9:00 √≥r√°ig leadod, akkor ugyanazon a napon elk√ľldj√ľk. Ha ezut√°n adod le a rendel√©st, a feldolgoz√°si idŇĎ legal√°bb 24 √≥r√°ig tart.
  A le√≠r√°s szerint a m√©retez√©s f√©rfi m√©rett√°bl√°zaton alapul, megv√°s√°rolhatom a cipŇĎt, ha nŇĎ vagyok?
  F√©rfi vagy nŇĎi? Ez az eg√©sz csak az √≠zl√©s√©rŇĎl sz√≥l! Az egyetlen dolog, amit meg kell n√©zned, a m√©rett√°bl√°zat, ez√©rt keresd meg a m√©reted bizonyos cipŇĎn bel√ľl, vagy keresd a m√©rett√°bl√°zatainkban. Ha bizonytalan vagy valamiben, keress fel minket!
  Hogyan rendelhetem meg az √°rut a honlapon?
  Ha m√°r kiv√°lasztottad az √°rut √©s a m√©retet egyszerŇĪen tedd be ŇĎket a kos√°rba, √©s k√∂vesd a z√∂ld gombot, amely v√©gigvezet a v√°s√°rl√°son.
  Nem tudok bejelentkezni a fiókomba, miért?
  Lehets√©ges, hogy nincs fi√≥kod. ElŇĎsz√∂r pr√≥b√°lj meg l√©trehozni egy fi√≥kot, √©s ha hiba√ľzenetet kapsz, a fi√≥kod m√°r l√©trehoz√°sra ker√ľlt, √©s a probl√©ma a jelsz√≥ lesz. Kattints az "Elfelejtettem a jelszavam" gombra a fi√≥k jobb oldal√°n tal√°lhat√≥ fi√≥kikon mellett, √©s k√∂vesd a l√©p√©seket.
  Rendelhetek regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl?
  A regisztr√°ci√≥ nem k√∂telezŇĎ, √©s a megrendel√©sre vonatkoz√≥ √∂sszes inform√°ci√≥t e-mailben kapod meg. Ha l√©trehozol egy fi√≥kot, akkor egy helyen lesz minden megrendel√©s, √©s minden vil√°gosabb lesz.
  Hogyan törölhetem a megrendelést?
  Ha t√∂r√∂lni szeretn√©d a megrendel√©sed, h√≠vj minket vagy k√ľldj √ľzenetet. K√©rj√ľk, k√©sz√≠tsd elŇĎ a rendel√©s sz√°m√°t, hogy megtal√°ljuk a rendszer√ľnkben. Sajnos, ha a megrendel√©sed m√°r √∂ssze van csomagolva, akkor nem tudjuk t√∂r√∂lni, de az √°tv√©telt megtagadhatod... vagy legal√°bb felpr√≥b√°lod? Tal√°n megv√°ltozik a v√©lem√©nyed, √©s szerelem lesz elsŇĎ viseletre.
  Miért nem látom a megrendelésemet az általam létrehozott fiókban?
  Ha a megrendel√©st regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl vagy a fi√≥kodba val√≥ bejelentkez√©s n√©lk√ľl adtad le, akkor nem jelenik meg a megrendel√©s elŇĎzm√©nyeiben. Nem tudunk hozz√°adni rendel√©seket a fi√≥kodhoz, de az √∂sszes inform√°ci√≥t megkapod az e-mail c√≠medre.
  Nincs idŇĎm, hogy a foglal√°si idŇĎszakon bel√ľl √°tvegyem a megrendel√©semet, mit kell tennem?
  K√©rj√ľk, l√©pjen kapcsolatba vel√ľnk a lehetŇĎ leghamarabb, √©s mi meghosszabb√≠tjuk a foglal√°si idŇĎszakot. Ha van regisztr√°lt fi√≥kja, akkor ezt a profilj√°b√≥l is megteheti. Nem kell agg√≥dnia, a megrendel√©se v√°rni fog √Ėnre.
  Hogyan tal√°lom meg a csomagk√∂vetŇĎ sz√°mot?
  A k√∂vet√©si sz√°mot e-mailben automatikusan megkapod. Ha nem tal√°lod meg, vagy nem tudod k√∂vetni a rendel√©sed, l√©pj kapcsolatba vel√ľnk!
  S√©r√ľlt √°rut kaptam, mit tegyek?
  Bocs√°natot k√©r√ľnk! Ez minden bizonnyal nem t√∂rt√©nhetne meg, √©s term√©szetesen kicser√©lj√ľk az √°rut (a k√©szlet rendelkez√©sre √°ll√°s√°t√≥l f√ľggŇĎen). K√©rj√ľk, 3 munkanapon bel√ľl vegye fel a kapcsolatot √ľgyf√©lszolg√°latunkkal.
  Visszavihetem az √°rut reklam√°ci√≥ra vagy visszak√ľld√©sre szem√©lyesen a pr√°gai, bukaresti √©s budapesti √ľzletekbe?
  B√°rmikor reklam√°lhatsz vagy visszaviheted a v√°s√°rolt √°rut az √ľzleteinkbe. Ha online megrendel√©sed volt k√©szp√©nzzel, √©s visszat√©r√≠t√©st szeretn√©l, csak banki √°tutal√°ssal tudjuk visszautalni az √∂sszeget. Az IBAN-t e-mailben elk√ľldheted nek√ľnk. Cser√©re sajnos m√°r nincs lehetŇĎs√©g, a term√©ket csak visszafizet√©sre lehet visszak√ľldeni.
  Vissza kell k√ľldenem az √°rut Pr√°g√°ba?
  Nem, az √°rut visszak√ľldheti a visszak√ľld√©si c√≠m√ľnkre vagy budapesti √ľzlet√ľnkbe. Tov√°bbi inform√°ci√≥kat a visszak√ľld√©si oldalon tal√°l.