#ladiesfirst

  Hölgyeké az elsőbbség

  Az utcai kultúra részeként egy új projektbe kezdünk, amely nem csak hölgyeknek szól. Az értékeink közé tartozik a szabadság, és ez magában foglalja a szabadságot abban, hogy mit szeretnél viselni. A divatot úgy fogjuk fel, mint olyasmit, amivel megmutathatod, ki vagy. És mi ezt élvezzük. És hisszük, hogy te is élvezni fogod!

  A streetwear nem hölgyeknek való? Hogy mii?!

  Ezzel határozottan nem értünk egyet. Tudtad, hogy portfóliónkon belül a hölgyek 69 márka közül választhatnak, melyekből női kollekcióval is rendelkezünk? Ezek közül 5 kifejezetten nőknek készült. Van még több lehetőség, miért ne választhatnánk fiúknak szánt termékeket is? Így már 114 márka van itt! Mert #menswearlooksgreatonyou. Ezen hashtag alatt találod azt a mozgalmat, amit az Annet X és Veronika nevű termékeinkkel indítottunk el. Ez az egyik oka annak is, hogy néhány darabot lányokra és fiúkra is fotózunk. Női vagy és férfiruhát viselsz? Készíts egy fotót és oszd meg az Instagramon hashtaggel.

  A vékony és fiatal lányok szebbek

  Ez a kijelentés az egész divatiparral kapcsolatos, de már nem igaz. Modelljeink között minden alkatú és korú hölgyet találsz, és az utcai ruházat mindannyiuknak jól áll!!! Tehát akár ultramaratonokat futsz, akár azt a mottót követed, hogy a legjobb sport a kávé és a sütemény, mi azt szeretnénk mondani neked és minden testvérünknek - mindannyian KIRÁLYNŐK vagytok!

  Az anyukád

  Nincsenek különbségek közöttünk. Nem számít, hogy most diplomáztál, hogy szülési szabadságon lévő anya vagy, vagy hogy már matador vagy a szakmádban. Számunkra az számít, hogy mit tudsz, és hogy velünk együtt akarod-e fejleszteni a Queens-t. Ezért kínáljuk a részmunkaidő vagy a rugalmas munkaidő lehetőségét. Fontos számunkra, hogy az emberek jól érezzék magukat nálunk, és legyen idejük a családjukra és a hobbijukra, így te és akár az anyukád is jelentkezhet.

  Ígérni sosem hiba

  Az ígéreteink betartására fontos számunkra. Így amit itt olvashatsz minden nyilatkozatunkról, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondoljuk. Nem írunk mindig mindenről, amit teszünk, de érdemes megemlíteni például az ígéretes művészek vagy olyan szervezetek támogatását, mint a #holkyzmarketingu vagy a Women in Business. Különböző jótékonysági projekteket is támogatunk. Korábban segítettünk egyedülálló nőket és gyermekotthonok lakóit is. Úgy gondoljuk, hogy valamit vissza kell adni a társadalomnak, ezért igyekszünk hozzájárulni ahol csak tudunk.

  Who digs for Queens

  Bizonyára észrevetted, hogy a logónk számos színpadon ragyog, és a Queens hashtag is megjelenik azokon a profilokon, amelyeket követsz az Instagramon. Az influencerekkel való együttműködés valami több számunkra. Persze, azon gondolkodunk, hogyan juttassuk el a dolgokat minél több emberhez, de azon is, hogy azok, akik a Queens arcai, valóban azt képviselik-e, amiben mi hiszünk. Valódiak vagyunk, és egy nagyszerű emberekből álló közösség vesz minket körül.

  #ladiesfirst