Queens Fam

Csatlakozz a Queens Fam-hez! Kapsz 2¬†500¬†Ft kupont a regisztr√°ci√≥√©rt √©s 5% vissza a megrendel√©seidbŇĎl.

A Queens Fam √∂sszes elŇĎnye

2 500 Ft a regisztrációhoz

Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz. Kapsz egy 2 500 Ft utalványt ajándékba, amelyet aztán felhasználhatsz 25 000 Ft-tól és további vásárlásoknál.

Szerezz vissza 5% a megrendel√©sedbŇĎl

Az √∂sszes rendel√©s meg√©ri, mert minden egyes leadott rendel√©s√©rt egy 5% √©rt√©kŇĪ utalv√°nyt adunk, melyet a k√∂vetkezŇĎ v√°s√°rl√°sn√°l haszn√°lhatsz fel. A legjobb r√©sz? Ezt √ļjra √©s √ļjra megteheted.

Kívánságlistád

Ha m√©g nincs itt az ideje, hogy beszerezz valamit, ami tetszik, mentsd el a k√≠v√°ns√°glist√°dra, hogy ne feledkezz meg r√≥la. Ezut√°n oszd meg a k√≠v√°ns√°glist√°dat aj√°nd√©k inspir√°ci√≥k√©nt, vagy egyszerŇĪen csak k√©sz√≠tsd el a neked tetszŇĎ dolgok v√©gtelen list√°j√°t.

√Črtes√ľlj elsŇĎk√©nt az akci√≥kr√≥l

A regisztr√°ci√≥ r√©sze a h√≠rlev√©lre val√≥ feliratkoz√°s. Ez nem haszontalan spam lesz a postal√°d√°dban, hanem rendszeres h√≠rek √©s √©rdekes inform√°ci√≥k a streetwear vil√°g√°b√≥l. Emellett az elsŇĎk k√∂z√∂tt √©rtes√ľlhetsz k√ľl√∂nb√∂zŇĎ aj√°nlatokr√≥l √©s le√°raz√°sokr√≥l.

Sz√ľlet√©snapi aj√°nd√©k

Ki ne szeretn√© a meglepet√©seket? Minden √©vben v√°rhatsz egy nagyszerŇĪ aj√°nd√©kot a Queens-tŇĎl! Ezt e-mailben sz√°ll√≠tjuk, √©s biztosan seg√≠t meg√ľnnepelni a napodat. Ne felejtsd el kit√∂lteni a sz√ľlet√©si napodat a profilodban.

Legyél a Queens Fam VIP tagja!

A VIP Queens Fam tags√°g exkluz√≠v elŇĎnyei

Ingyenes szállítás

Egész évben ingyen szállítjuk az összes megrendelésed (csak bizonyos fuvarozókkal).

Nagy sz√ľlet√©snapi aj√°nd√©k

VIP tag, VIP ajándék. Nem áruljuk el, mi a meglepetés. E-mailben fogjuk kézbesíteni, és csodálatos lesz.

Hogyan mŇĪk√∂dik?

MINDEN MEGV√ĀS√ĀROLT TERM√ČK UT√ĀN KAPOK UTALV√ĀNYT?
Az egyetlen kiv√©tel a k√ľl√∂nleges, limit√°lt kollekci√≥k, melyeket csak az √ľzletben lehet beszerezni egy k√ľl√∂nleges kiad√°s r√©szek√©nt.
Hogyan alkalmazhatom a regisztrációs utalványt?
Csak ellenŇĎrizd a "Van prom√≥ci√≥s k√≥dom" mezŇĎt a kos√°rban, √©s illeszd be a kuponk√≥dot. A k√≥dot megtal√°lod az e-mailben vagy a Queens profilodban. Ne felejtsd el, hogy a regisztr√°ci√≥s k√≥d csak 10 napig √©rv√©nyes.
Hogyan tudom alkalmazni az elŇĎzŇĎ rendel√©semhez kapott kedvezm√©nyk√≥dot?
Csak ellenŇĎrizd a "Van prom√≥-k√≥dom" mezŇĎt a kos√°rban, √©s illeszd be a k√≥dot. Minden sikeres megrendel√©s ut√°n elk√ľldj√ľk a kedvezm√©nyk√≥dot. A k√≥d az adott megrendel√©sre vonatkoz√≥ visszak√ľld√©si idŇĎszak (30 nap) lej√°rta ut√°n lesz √©rv√©nyes, √©s a k√≥dot megtal√°lod az e-mailben vagy a Queens profilodban. Ne felejtsd el, hogy a k√≥d 180 napig √©rv√©nyes √©s max. 30%-√°t teheti ki rendel√©sed teljes √°r√°nak.
Kombinálhatom a kedvezménykódot egy másikkal?
A megrendel√©sekbŇĎl sz√°rmaz√≥ kedvezm√©nyk√≥dokat aj√°nd√©kutalv√°nyokkal kombin√°lhatpd, √©s kedvezm√©nyes √°r√ļ t√©telekre haszn√°lhatja fel. Nem kombin√°lhat√≥k azonban m√°s k√≥dokkal √©s utalv√°nyokkal, ahol a kedvezm√©ny sz√°zal√©k alap√ļ. Ha t√∂bb abszol√ļt kedvezm√©ny√©rt√©kkel rendelkezŇĎ k√≥dot szeretn√©l alkalmazni egy megrendel√©sre, k√©rj√ľk, vedd fel a kapcsolatot √ľgyf√©lszolg√°latunkkal.
Hol tal√°lom az utalv√°nyomat?
Az utalv√°nyt megtal√°lod az e-mailben vagy a Queens profilodon.
Queens Fam social banner

Kapj 2 500 Ft a regisztrációhoz

A Queens Fam-nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a k√∂vetkezŇĎ rendel√©sedn√©l felhaszn√°lhat√≥ utalv√°nyt kapsz 5% √©rt√©kben a rendel√©s v√©g√∂sszeg√©bŇĎl.